Despre noi

Despre noi

White Panda a luat naștere în martie 2017 din dorința de a oferi clienților servicii de traducere calitative și un partener la care pot apela oricând cu încredere.

De atunci, ne-am dezvoltat permanent echipa de angajați și colaboratori, ne-am îmbunătățit procesele operaționale și am lărgit gama de servicii oferite pentru a garanta clienților cele mai bune și rapide soluții lingvistice.

Misiunea noastră este aceea de a menține nivelul de încredere și fidelitate cu care ne recompensează clienții noștri în fiecare zi.

Oferim servicii de traducere în 40+ limbi și ne alegem cu atenție colaboratorii. Lucrăm cu traducători specializați și autorizați de Ministerul Justiției, avem Project Manager dedicat, asigurăm revizia documentelor, confidențialitatea informațiilor și predarea întotdeauna la timp, indiferent de format.

Garanția calității serviciilor pe care le oferim vine din încrederea pe care ne-o acordă clienții noștri în fiecare zi. Datorită lor, am crescut odată cu proiectele și provocările primite.

Clienții noștri ne aleg deoarece le oferim:

Soluții lingvistice personalizate pentru companii

✓   Punem proiectul tău pe primul loc
✓   Analizăm cerințele, înțelegem nevoile și oferim soluții pe termen lung
✓   Promovăm un parteneriat deschis care îți permite să ne comunici în orice moment sugestiile și așteptările tale
✓   Ne îmbunătățim continuu pentru a-ți oferi cele mai rapide și avantajoase soluții
✓   Avem Project Manager dedicat nevoilor tale
✓   Suntem flexibili în ceea ce privește facturarea serviciilor (per proiect, la final de luna)
✓   Oferim traducere de test gratuită
✓   Oferim valoare adăugată la costuri optime