Servicii

Servicii

Soluția optimă pentru tine este la un click distanță!

Traducere Basic

Ai nevoie să traduci un document pentru a înțelege conținutul dar nu în scopuri oficiale?

Atunci traducerea basic este cea mai bună soluție pentru tine. Acest serviciu este dedicat materialelor informale: email, newsletter, memo, scrisori, notificări, descrieri produse, articole, studii etc.  În acest caz, nu este necesară revizia traducerilor, iar timpul de livrare scade semnificativ. Ușor și rapid!

Traducere Standard

Pentru materialele unde calitatea traducerii este importantă, serviciul de traducere standard se potrivește perfect. În domeniile unde nu este suficient să cunoști o limbă străină, ci să întelegi exact conținutul  pentru a putea reda mesajul (tehnic, juridic, financiar, medical, IT), traducătorii autorizați de Ministerul Justiției cu exeperiență în domeniile respective se ocupă de traducerea profesională a textelor. Plusăm cu revizia internă a documentelor traduse pentru a ne asigura că livrăm un produs impecabil.

Traducere Plus

Calitate superioară verificată! Înțelegem perfect importanța documentelor oficiale care sunt prezentate, publicate sau distribuite. Fie că este vorba despre marketing online, website-uri, prezentări, manuale, ghiduri etc, echipa noastră se asigură de toate detaliile unui proces de traducere excelent. Serviciul de Traducere Plus presupune traducerea profesională efectuată de un traducător autorizat și specializat, urmată de un proofreading realizat de un al doilea traducător autorizat și specializat. Acest pas în plus elimină posibilitatea unor erori de scriere sau transmitere a mesajului sursă.  Calitate ireproșabilă atunci când chiar contează!

Interpretare

Ai un eveniment important și speakerii sau participanții nu vorbesc toți o limbă comună? Atunci este foarte posibil să ai nevoie de un serviciu de interpretariat, fie el consecutiv sau simultan. Contactează-ne și te putem ajuta să iți dai seama care ar fi cea mai bună opțiune pentru un eveniment reușit.

Autorizare, Legalizare și Apostilare

Uneori se întâmplă să avem nevoie de traduceri pentru documente personale/oficiale care sunt depuse la diverse instituții în scopuri ce includ studii sau munca în străinătate, înmatriculări auto, căsătorie, divorț, împuterniciri pentru sau din partea unor cetățeni străini etc. În acest caz, este nevoie ca traducerile să fie semnate/ștampilate de un traducător autorizat de Ministerul Justiției (traducere autorizată) și/sau de un notar public (traducere legalizată). În funcție de documentele pe care le traduceți și scopul în care vă sunt necesare, vă venim în ajutor cu o gamă de sfaturi și servicii adaptate.

Servicii DTP

Pentru că știm că timpul înseamnă bani și ne dorim să venim în ajutorul clienților noștri și să ne asigurăm că le ușurăm puțin viața, oferim servicii de DTP. Acest serviciu este ideal pentru companiile care nu vor să piardă extra timp și bani cu aranjarea materialelor traduse (broșuri, pliante, afișe, etichete, cărți, cataloage etc). Ne asigurăm că produsul finit care este livrat clientului respectă întocmai formatul original.

Consultanță

Venim în întâmpinarea clienților noștri cu oferte, metodologii de lucru și o mană de ajutor în a înțelege tot ce înseamnă procesul de traducere. Ne susținem partenerii în extinderea lor pe piețe noi sau aducerea produselor de pe alte piețe pe piața românească.

Project Manager dedicat

Fiecare client va avea un project manager dedicat cu care va putea discuta și căuta soluții optime pentru solicitările pe care ni le adresează.

Domeniile în care activăm